Přihlásit | Registrovat

Přihlášení


Registrace do programu DEKPARTNER

Přihlašovací údaje
Zaměření*
Kontaktní údaje

Zapomenuté heslo


Vzdělávací centrum

Pozvání do ročníku 2017

Zveřejněno: 20. 12. 2016

Vážení čtenáři,

děkujeme vám za zájem o odborné články časopisu DEKTIME, které vám každý měsíc přikládáme k informačním mailům. Na základě ohlasů jsme se rozhodli i v příštím roce zachovat elektronickou podobu článků. Pro rok 2017 je připraveno množství zajímavých témat. Pro představu vám nabízíme upoutávku na první díl seriálu věnovaného některým konstrukcím a technickým systémům Národního divadla. Seriál připravuje náš konzultační technik Josef Kurka na základě podkladů získaných v archivech a od velkých nadšenců z řad odborníků, kteří jsou s budovou Národního divadla spjati profesně. S těmito nadšenci vás seznámíme v jednotlivých dílech seriálu.

V prvním dílu si přečtete:

Co má společného Národní divadlo s televizní soutěží Superstar?

Jeden z dílů této soutěže v roce 2015 se vysílal z nádherně rekonstruované části Vojtěšské huti v Kladně, v níž byl při obnově vyhořelé budovy Národního divadla vyroben ocelový krov střechy.

První díl bude věnován konstrukci i skladbě střechy Národního divadla. Není bez zajímavosti, že střecha budovy z roku 1883 má ve své skladbě doplňkovou hydroizolační vrstvu.

Více v roce 2017, tak nás nezapomeňte sledovat.

Partneři programu