Přihlásit | Registrovat

Přihlášení


Registrace do programu DEKPARTNER

Přihlašovací údaje
Zaměření*
Kontaktní údaje

Zapomenuté heslo


Vzdělávací centrum

Program technické podpory 2015

Na začátek roku 2015 bych Vás rád informoval o technické podpoře, kterou společnost DEK v tomto roce pro Vás projektanty či architekty připravila.

Rád bych Vás seznámil s naším novým katalogem STAVEBNINY DEK, který je směřován ke stavebníkům resp. realizačním firmám. Katalogem přímo navazujeme na šanon Skladby a systémy DEK, který je určen výhradně Vám projektantům. Celou sestavu tiskovin podporují kalkulační nástroje, které nazýváme DEKSMART jež mimo jiné umožňují provést rychle kalkulaci konstrukčních systémů.

Ve výčtu podkladů, které Vám jak doufám pomáhají při projektování nesmím opomenou software DEKSOFT a aplikace TEPELNÁ TECHNIKA 1D, DUTINA, AKUSTIKA. Tyto aplikace jsou v roce 2015 plně přístupné pro každého projektanta registrovaného v programu DEKPARTNER zcela ZDARMA.

Další podrobnosti o technické podpoře se dočtete v příloze mailu nebo na www.dekpartner.cz nebo také při osobním setkání s jedním z našich 30 regionálních techniků.

Věřím, že výše uvedené podklady a aplikace Vám pomohou v projektování ještě kvalitnějších staveb s kvalitnějšími konstrukčními systémy s menším časovou náročností.

Těšíme se na spolupráci

Za tým programu DEKPARTNER
Jan Karásek
Manažer projektu
Partneři programu