Přihlásit | Registrovat

Přihlášení


Registrace do programu DEKPARTNER

Přihlašovací údaje
Zaměření*
Kontaktní údaje

Zapomenuté heslo


Vzdělávací centrum

Ročník 2019

Vážení projektanti a architekti,
dovolte mi, abych vám popřál mnoho štěstí a úspěchů během celého roku jak v soukromí, tak i při výkonu své profese. I v roce 2019 jsme připraveni vás maximálně podporovat a reagovat na vaše potřeby. V této souvislosti bych chtěl vyzdvihnout některé oblasti podpory, které by vás mohly zaujmout.

Vaší přízně si nesmírně vážíme, a proto jsme i na základě podnětů od vás uspořádali v letošním roce cyklus SEMINÁŘŮ DEK, které se uskutečnily ve 12 městech. Nyní si seminářové prezentace a články obsažené ve sborníku DEKTIME můžete zobrazit také zde.

SKLADBY A SYSTÉMY DEK (2019)

Nové vydání katalogu konkrétních řešení skladeb a systémů staveb prověřených techniky Atelieru DEK určené speciálně projektantům bylo aktualizováno a doplněno o nová konstrukční řešení a prezentace nových služeb či pomůcek. V tištěné podobě je od ledna k dispozici u regionálních techniků STAVEBNIN DEK, kteří vás také rádi seznámí s novinkami.

BIM ŘEŠENÍ DEKSOFT

Představujeme vám soubor nových či aktualizovaných elektronických aplikací, které pracují s databází materiálů, skladeb či stavebních výrobků a oceňovací soustavou ÚRS CZ.

  • STAVEBNÍ KNIHOVNA DEK - komplexní databáze materiálů, skladeb a stavebních výrobků přístupná uživatelům grafických programů ARCHICAD a REVIT po instalaci aktualizovaného doplňku (pluginu) a ostatním uživatelům pomocí nového webového rozhraní.
  • STANDARDY MATERIÁLŮ - zobrazení a export (PDF, XLS, DOC, DXF) specifikace všech použitých materiálů ve skladbách stavebních konstrukcí.
  • RYCHLÉ OCENĚNÍ - rychlé stanovení ceny stavby ve fázi popisu stavebního záměru. Skládá se z modulů KUBIX, který slouží pro velmi rychlé odhadnutí ceny stavby pomocí měrné a účelové jednotky, a KOSTO, který zpřesňuje odhad ceny budovy pomocí agregovaných cenových položek konstrukcí a systémů na základě jejich výměr.
  • BIM PLATFORMA DEK - webové prostředí pro správu projektů (objektů) po celou dobu jejich životnosti. Základní funkcí aplikace je vizualizace 3D modelu budovy ve formátu IFC. V aplikaci je možné identifikovat alternativní skladby a vyhodnocovat dopad záměny skladby na cenu stavby.
Aplikace DEKSOFT - TEPELNÁ TECHNIKA 1D, STANDARDY MATERIÁLŮ, HYDROIZOLACE, ANTIRADON, STAVEBNÍ TECHNICKÁ KNIHOVNA a BIM PLATFORMA DEK poskytujeme v roce 2019 partnerům registrovaným v programu DEKPARTNER zdarma. Přístup či podrobnější informace k programům lze získat na www.dekpartner.cz v sekci Technická podpora.
02

Partneři registrovaní v programu DEKPARTNER mají navíc automaticky nárok na slevu 20% z ceny ostatních programů webového portálu DEKSOFT. Licence těchto programů lze s výhodou aktivovat také v rámci bonusového programu pro DEKPARTNERY

ROZŠÍŘENÍ BONUSOVÉHO PROGRAMU

V závěru roku 2018 došlo k významnějším změnám v bonusovém programu pro projektanty. Za zmínku stojí zejména tyto změny:

  • Do tabulky Bonusové body zvýhodněných materiálů byly přidány "Speciální izolace" jako je MAPEPLAN T a typové řady GEORG BOERNER (Poly-Elast, DACO a SK BIT 105) aktuálně s dvojnásobnou dotací bodů než izolace "standardní".
  • Navýšení počtu bodů za dodávku systému DUALDEK.
  • Nově lze přidělit body za dodávku hydroizolačních materiálů řady ELASTEK, GLASTEK, ALKORPLAN, DEKPLAN, MAPEPLAN T a vybrané řady GEORG BOERNER - Poly-Elast, DACO a SK BIT 105.
  • Nově jsou body za dodávku zvýhodněných materiálů stanovovány na základě měrné jednotky (m2, m3).

Za tým DEKPARTNER

Ing. Libor Zdeněk
manažer projektu DEKPARTNER

Partneři programu