Přihlásit | Registrovat

Přihlášení


Registrace do programu DEKPARTNER

Přihlašovací údaje
Zaměření*
Kontaktní údaje

Zapomenuté heslo


Vzdělávací centrum

Semináře 2014

Zveřejněno: 31. 1. 2014

Vážená paní, vážený pane,
dovolujeme si Vás tímto způsobem ještě jednou srdečně pozvat na Semináře STŘECHY | FASÁDY | IZOLACE 2014.
Společnosti DEKTRADE, DEKMETAL a DEKPROJEKT spolu s Atelierem DEK a Expertní a znaleckou kanceláří KUTNAR pořádají další ročník odborných seminářů STŘECHY | FASÁDY | IZOLACE.

Semináře jsou určeny pro nejširší technickou veřejnost, především pro projektanty, kteří se zajímají o problematiku obalových konstrukcí staveb, šikmých i plochých střech, fasád, izolací suterénů i jiných stavebních konstrukcí, nových i starých. Do programu seminářů budou tradičně zahrnuty analýzy zdokumentovaných vad konstrukcí. V roce 2014 proběhnou semináře během února v osmi českých a moravských městech.

MÍSTA A TERMÍNY KONÁNÍ:
12.2.2014 st ZLÍN
13.2.2014 čt BRNO
 
18.2.2014 út KARLOVY VARY
19.2.2014 st ÚSTÍ NAD LABEM
20.2.2014 čt ČESKÉ BUDĚJOVICE
 
25.2.2014 út PRAHA
26.2.2014 st OSTRAVA
27.2.2014 čt HRADEC KRÁLOVÉ


Součástí programu jsou mimo jiné i prezentace zajímavých akcí z praxe regionálních techniků Atelieru DEK. Pro účastníky programu DEKPARTNER je připravena zvýhodněná nabídka, kdy můžete uhradit registrační poplatek prostřednictvím bodů DEKPARTNER. V tomto případě je nutné on-line přihlášení, registrační poplatek činí 300 bodů DEKPARTNER, platba namístě 500 Kč včetně DPH.

Studenti mají vstup zdarma při předložení studentského průkazu či ISIC karty. Po přihlášení studenti ignorují pokyny k platbě registračního poplatku.

Účastníci Seminářů 2014 obdrží sborník přednášek v podobě zvláštního čísla časopisu DEKTIME. Akce je akreditována jedním bodem v systému celoživotního vzdělávání ČKAIT.

Zájemci budou pozváni ke spolupráci na inspekcích nemovitostí se společností NEMOPAS - k jednání bude v předsálí připraven stánek. Další stánky budou věnovány prezentaci systému TOPDEK, systému DEKPANEL a softwaru pro stavební fyziku a energetiku DEKSOFT.

Bližší informace o programu a registraci na semináře získáte na stránkách http://seminare.atelier-dek.cz/aktualni-info

těšíme se na setkání s Vámi

Váš ATELIER DEK a tým DEKPARTNER
Partneři programu