Přihlásit | Registrovat

Přihlášení


Registrace do programu DEKPARTNER

Přihlašovací údaje
Zaměření*
Kontaktní údaje

Zapomenuté heslo


Vzdělávací centrum

Novinky v technické podpoře 2017

Vážení projektanti a architekti,

dovolte mi, abych vám úvodem popřál hodně štěstí v roce 2017, doprovázené mimo jiné profesními úspěchy! Pevně doufám, že námi připravené podklady vás profesně posílí a pomohou vám zefektivnit práci při projektování izolačních konstrukcí. Právě s cílem zjednodušit vaše rozhodování o izolačních konstrukcích jsme připravili řadu pomůcek a inovací.

PROJEKČNÍ KATALOG DEK 2017

Projekční katalog DEK je nová forma, ve které se snažíme shromažďovat veškeré potřebné informace k projektování konstrukcí, týkající se obálky stavby nebo základních vnitřních dělicích konstrukcí. Katalog je rozdělen do 10 samostatných kapitol dle charakteru konstrukce. V úvodu kapitol jsou návodně sepsány základní požadavky k dané problematice. V projekčním katalogu mj. najdete také konkrétní technické řešení skladeb, prověřené techniky Atelieru DEK.
Projekční katalog prohlédnout zde.
01

APLIKACE HYDROIZOLACE

Pro zjednodušení návrhu pro konstrukce spodní stavby jsme připravili pro odbornou veřejnost jednoduchou aplikaci HYDROIZOLACE, která vás rychle a přehledně provede požadavky, a v závěru nabídne obecné, ale i konkrétní technická řešení. Aplikace vychází z metodiky popsané ve směrnici ČHIS 01. Aplikace je pro registrované projektanty v programu DEKPARTNER zdarma.
Ostatní si mohou aplikaci zakoupit na www.stavebni-fyzika.cz
Aplikace zde
03

Věřím, že vás naše nové pomůcky nadchnou a vaše projektové dokumentace pozvednou ještě k větší dokonalosti a přesnosti při zachování časové náročnosti.

Za tým DEKPARTNER

Ing. Libor Zdeněk
manažer programu DEKPARTNER

Partneři programu